Echt fruit

Alle producten van BEAR bevatten minimaal 80g vers fruit en groente. Ze worden gemaakt van volledige vruchten en groenten, er wordt nooit gebruik gemaakt van concentraten. Klik hier om meer te leren over het unieke productieproces van BEAR.

Suikers & Vezels

De BEAR producten bevatten enkel de natuurlijke suikers die ook voorkomen in fruit, groente en volkoren granen – ieder product bevat maximaal dezelfde hoeveelheid natuurlijke suikers als een verse appel. Door het gebruik van gehele vruchten en groenten zijn de producten ook vol met vitaminen en mineralen en hoog in vezels.Vezels zorgen dat suiker langzamer door het lichaam wordt afgebroken en geabsorbeerd, waardoor je langer een voller gevoel hebt en de energie gelijkmatig vrijkomt.

Let op je kiezen

De BEAR producten bevatten van nature aanwezige fruitsuikers. Daarom hebben we advies gevraagd aan tandartsen om te zorgen dat we het juiste advies kunnen geven om de tanden gezond te houden. De conclusie van de deskundigen is dat de impact van onze producten hetzelfde is als die van vers fruit op de gezondheid van de tanden. Wanneer we alles in één keer opeten, kan daarna meteen ons speeksel aan de slag om de PH waarde van het speeksel te herstellen. Uiteindelijk is het natuurlijk belangrijk dat de tanden twee keer per dag worden gepoetst met fluoride houdende tandpasta.

---}